NYHED

12 NYE PRODUKTER

De 12 nye produkter er online. Begrænset antal lager haves.

I har spurgt, og vi har svaret. Vores Slim model udvides med den lækre, røde Santas, den fede, grønne Renewals og den fikse, grå Thunders, så du nu kan gå efteråret i møde med en endnu større farvepalet. Du kan som altid få dem fra størrelse 3XS til 5XL og fra længde 26 til 38.

Dame - Slim - Santas

KØB NU

Dame - Slim - Renewals

KØB NU

Dame - Slim - Thunders

KØB NU

Vores Regular-kollektion udvides med de grønne Renewals og de grå Thunders jeans. Vi har ikke gået på kompromis med komforten og kvaliteten, så du kan få de lækreste jeans. De nye Regular jeans kommer også i alle vores størrelseskombinationer, så du kan finde det par, der passer dig bedst.

Dame - Regular - Renewals

KØB NU

Dame - Regular - Thunders

KØB NU

Er du til jeans, der sidder lidt løsere omkring anklen, så kan vi også glæde dig med, at vores Loose Sortiment udvides med Santas, Renewals og Thunders, så du har endnu flere farver at pryde dig selv med. Som med de andre produkter er vi ikke gået ned på størrelseskombinationer, så der altid er et par til dig i en moderigtig farve.

Dame - Loose - Santas

KØB NU

Dame - Loose - Renewals

KØB NU

Dame - Loose - Thunders

KØB NU

Herre - Slim - Renewals

KØB NU

Herre - Slim - Thunders

KØB NU

Samme mænd belønnes også endnu mere for deres tålmodighed med de samme farver i vores Regular-model. Komforten og kvaliteten er også i højsædet, og det betyder, at efterårets strabadser bare kan komme an. De kommer i samme størrelser som resten af vores produkter, så du kan finde den perfekte jeans.

Herre - Regular - Renewals

KØB NU

Herre - Regular - Thunders

KØB NU