CO₂-neutral levering med Shopify Planet
CO2-neutral levering på alle ordrer
619kg
udledning ved levering fjernet
Det er ligesom...
1.585
miles kørt af en gennemsnitlig benzindrevet bil
Vi har finansieret innovationer inden for...
Jord
Skov

CO2 NEUTRALE FORSENDELSER

Hos Perfect Jeans ApS er vi begejstrede for at kunne annoncere vores partnerskab med Shopify, en banebrydende aktør inden for e-commerce, der fokuserer meget på bæredygtighed. Dette samarbejde introducerer os til Shopify Planet-appen, et initiativ der leder os ind på en rejse mod at gøre alle vores Perfect Jeans leverancer CO2-neutrale. Vores forpligtelse til dette projekt indebærer en direkte støtte til innovative teknologier indenfor CO2-fjernelse, hvilket sikrer, at hvert køb bidrager til en markant forskel for vores klodes helbred. Bliv en del af vores rejse og bidrag til en forskel med hvert køb. Sammen kan vi skabe en fremtid, hvor mode fejrer ikke kun skønhed, men også omtanke for vores planet. Deltag i os i at bære den perfekte pasform, der kommer med et løfte om håb og handling for en mere bæredygtig verden.

PERFECT JEANS X SHOPIFY

Shopify samarbejder med Perfect Jeans. Shopify har taget betydelige skridt inden for CO2-fjernelse gennem deres Sustainability Fund ved at samarbejde med en række forskellige virksomheder på tværs af forskellige sektorer for at bekæmpe klimaændringer. Deres partnerskaber omfatter en række innovative virksomheder, der fokuserer på direkte luftfangst, genplantning ved hjælp af droner, mineraliseringsprocesser, lav-CO2 betonprodukter, jordforbedringsteknologier, CO2-lagringsløsninger og omdannelse af CO2 til bæredygtige brændstoffer. Disse bestræbelser er en del af Shopifys bredere mission om at understøtte og opskalere teknologier til fjernelse af CO2, med et engagement, der har nået 32 millioner dollars. Virksomhederne, Shopify har indgået partnerskab med for disse initiativer, inkluderer Arbor, Captura, Carbon To Stone, Cella, CREW, Inplanet, Noya, Sustaera, DroneSeed, Carbin Minerals, CarbonBuilt, Loam, 44.01, Twelve og Remora.

DIT ANSVAR

Hvert et lille tiltag gør en forskel. Pas godt på dit tøj og sørg for, at du handler ved butikker der har fokus på bæredygtighed. Husk at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Køber du et billigt par jeans så holder de oftest ikke ligeså lang tid som de dyrere jeans gør. Det resulterer i at du vil skulle købe tøj oftere og der derved skulle blive produceret mere tøj, hvilket skader miljøet. Sørg for, kun at vaske dit tøj når det er nødvendigt. Vask det ved lave temperaturer når det er muligt og sørg for at hænge det op i stedet for, at bruge tørretumbleren. Husk at indlevere dit tøj til genbrug.

DYREVELFÆRD

Vi mener at det er uacceptabelt at skade dyr for, at fremstille tøj og vi har derfor også valgt at intet af vores tøj skal være lavet af uld, dyreskind, læder, dun, fjer eller pels. Lablen du ser bagpå vores jeans er derfor lavet af en PU-læder i høj kvalitet. Det minder meget om rigtig læder bortset fra, at materialet ikke vil ældes på samme måde som læder gør. Du vil altid kunne læse på hver enkelt produktside, hvad produktet er lavet af.

CO2 UDSLIP

Vi har et stort fokus på CO2-udslip gennem levering, energiforbrug, emballage og ikke mindst spild. I vores pakker vil du opleve at der kun er de mest nødvendige ting med. Af samme årsag vil du selv skulle printe din returlabel, hvis du ønsker at returnere eller ombytte.På Perfect Jeans har vi en meget lav returrate som gør, at ca. 80% af de returlabels vi ellers skulle sende ud ville være gået til spilde. Vi opfordrer af samme årsag også til at du genbruger forsendelsesposen ved returnering.Hos Perfect Jeans trækker vi statistikker ud af systemet, før vi lancerer en ny kollektion. Dette er med til at undgå spild og sørge for at der ikke bliver produceret mere end nødvendigt. Perfect Jeans er lavet til at blive vasket ved 30 grader og skal derefter lufttøre.

MODE DER HOLDER

Under udviklingen af Perfect Jeans har vi haft stor fokus på at skabe produkter i høj kvalitet som skulle holde den høje kvalitet både i materialet og i farven selv efter længere brug. Det allerførste produkt vi lancerede var de sorte jeans. Det problem man ofte møder med sorte jeans er, at de faktisk ikke får lov til at blive i garderoben i særlig lang tid, da de hurtigt bliver grå og kedelige efter få vaske. Det problem knoklede vi i et helt år for at løse og kunne til sidst lancere de første Perfect Jeans. Det gør at du kan gå i tøj, der bliver ved med at se godt ud samtidig med, at du sparer penge på ikke at skulle købe nyt.  Vi laver tøj for at det skal se godt ud, holde længere og bidrage til at du får en fantastisk komfort i hverdagen samtidig med at du gavner miljøet. Who said win win?