GDPR Overholdelse

Appen, der bruges til at sikre denne sides overholdelse af GDPR/CCPA-CPRA, indsamler din IP og e-mail-adresse for at behandle dataene. For mere information, se Fortrolighedspolitik

Data Rettelser

Du kan bruge linket nedenfor til at opdatere dine kontooplysninger, hvis de ikke er korrekte.

Data Portabilitet

Du kan bruge linkene nedenfor til at downloade alle de data, vi opbevarer og bruger for at forbedre din oplevelse i vores butik

Adgang til Personlige Data

Du kan bruge linket nedenfor til at anmode om en rapport, som vil indeholde alle personlige oplysninger, vi opbevarer om dig.

Ret til at blive Glemt

Brug denne mulighed, hvis du ønsker at fjerne dine personlige og andre data fra vores butik. Husk, at denne proces vil slette din konto, så du ikke længere vil kunne tilgå eller bruge den.

Hvem er vi?

Hos Perfect Jeans stræber vi efter at give vores kunder Jeans, Capris og Shorts, som de føler sig komfortabel i. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige størrelser, længder, farver og pasforme indenfor alle vores produkter.

Vi ved, at ingen mennesker er ens, og derfor er ingen kroppe ens.
Derfor har vi skabt vores Jeans i 77 forskellige størrelser, fra 3XS til 5XL og længde 26 til 38, mens vores Shorts og Capris kommer i 11 forskellige størrelser fra 3XS til 5XL.

Vi værner om kropsdiversitet, og tror på, at alle mennesker skal være komfortable i deres egen krop. Derfor er stoffet i vores produkter ekstra blødt, og ikke stift på samme måde som andre Jeans kan være. Følelsen af dem er af tidligere kunder beskrevet som at have et par joggingbukser på.

Historien om Perfect Jeans starter med vores egen frustration over, at hver gang vi selv skulle købe Jeans, så havde vi svært ved at finde nogle, som var ens i størrelserne hver gang.

Derfor satte vi os som mål, at skabe et par Jeans, som er den samme størrelse, lige meget hvilken farve og model, du køber.

Hos Perfect Jeans skaber vi produkter, hvor kerneværdien er, at produktet skal være rart at have på, uanset kropstype eller kropsform. Fra 3XS til 5XL og med længder fra 26 til 38, er vores mål er at fejre og understøtte kropsdiversitet og sikre, at alle føler sig komfortable og stilfulde. Vi er stolte af at have over 200.000 tilfredse kunder, der deler vores vision og oplever fordelene ved vores produkter hver dag.