HISTORIEN OM

hvordan vi skabte perfect jeans

OM PERFECT JEANS

PerfectJeans.dk er en dansk virksomhed, som er stiftet af 2 innovative iværksættere fra Svendborg, der tilsammen har mere end 18 års erfaring inden for tøj- og tekstilbranchen.

Sådan fik vi ideen

I alle de mange år vi har været i tøjbranchen, undrede vi os tit over, hvorfor der ikke eksisterede det perfekte par jeans til kvinder. Kvinderne havde ikke muligheden for at gå behageligt klædt i et par jeans, og det synes vi var ærgerligt. Hvorfor eksisterede der ikke et par jeans til kvinder, som både var super-komfortable, havde et tidløst design og som ikke mistede farven. Vi tænkte i lang tid på, om det mon ville være noget, som vi kunne skabe med vores erfaring inden for branchen.

Fra idè til handling

Vi startede med at lave en meget stor og grundig markedsundersøgelse for at finde ud af, om der var et reelt behov for det perfekte par jeans til kvinder. Undersøgelsen viste, at der var et kæmpe behov, men i hvor stor grad og på præcis hvilke parametre, vidste vi på daværende tidspunkt ikke. Til trods for dette havde vi alligevel fået blod på tanden. Vi ville skabe det perfekte par jeans til kvinder. Vores vision og mission stod klart og tydeligt i øjnene på os: vi ville skabe det perfekte par jeans til alle kvinder uanset kropstype. Næste skridt var at tale med fabrikker, designere og eksperter inden for stof og materiale for at finde den helt rigtig kombination til de perfekte jeans. Det viste sig at være noget af en omgang, og vi begyndte her at forstå, hvorfor det perfekte par jeans til kvinder ikke eksisterede i forvejen. Efter flere måneder med møder, vareprøver på stof og vævningsmønstre, indså vi, at det var en meget sværere opgave, end vi først lige havde regnet med.

Hårdt arbejde og vareprøver

Tiden gik og frustrationen blev større og større. Vi havde i mange måneder i træk fået vareprøver hjem, snakket med utallige fabrikker, designere og ikke mindst eksperter inden for området, men uanset hvad, så havde vi stadigvæk ikke fundet den helt rette kombination for at kunne skabe de perfekte jeans. Heldigvis blev vi hele tiden klogere, og det var guld værd. Vi fortsatte med arbejdet og blev ved med at sende vareprøver frem og tilbage mellem fabrikkerne, for at finde frem til den perfekte kombination af materiale, vævning, design og pasform. For hver vareprøve vi modtog, sørgede vi for at optimere produktet, så det ville blive endnu bedre, end den vareprøve vi lige havde modtaget, hvilket skete RIGTIG mange gange.

Den rette kombination

13 måneder og utallige forbedringer senere skete det endelig. Vi havde nu opskriften på det perfekte par jeans til kvinder. Vi havde skabt et par jeans, som hverken gik på kompromis med komfort, design eller kvalitet. Derudover har de fået et unikt og tidløst design, så man kan få glæde af dem i mange år. De er lavet i et utroligt strækbart materiale, som sikrer en optimal komfort gennem hele dagen.

Vi håber, at du kunne lide historien om, hvordan vi skabte de perfekte jeans til kvinder. Vi håber, at du vil støtte op og være med på rejsen. Perfect Jeans - Perfect For Everything. Tusind tak, fordi du læste med.

Hvis du vil med på rejsen, så kan du købe "Perfect Jeans" ved at klikke her.

Med venlig hilsen
Signe & Emil