Samarbejde

Ønsker du et samarbejde med Perfect Jeans på de sociale medier?
Hos Perfect Jeans tilbyder vi nogle forskellige muligheder for samarbejde med influencers der matcher vores profil. 

Hvad forventer vi af dig?
-At din profil på de sociale medier er ned i øjenhøjde og tegner et billede af virkeligheden og ikke viser "det perfekte billede" overlagt af en masse filtre
-At du har mindst 2000 følgere
-At du har billeder og videoer i høj kvalitet
-At du regelmæssigt poster og er aktiv på de sociale medier
-At du er mindst 18 år
-At du er stærkt engageret i det indhold du laver. Det er vigtigt, at du interagere med dine følgere

Hvilke typer samarbejder tilbyder vi?
-Shopify Collabs
-Partner Ads
-Betalt samarbejde på Influencerens sociale medier
-Gifted samarbejde
-Sponsoreret opslag på Influencerens egne kanaler

Kontakt os på trine.hauge@perfectjeans.com, hvor du fortæller om dig selv og linker til dine sociale medier. Så vil hun gennemgå hvad vi kan tilbyde dig.

Hvem er vi?

Hos Perfect Jeans stræber vi efter at give vores kunder Jeans, Capris og Shorts, som de føler sig komfortabel i. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige størrelser, længder, farver og pasforme indenfor alle vores produkter.

Vi ved, at ingen mennesker er ens, og derfor er ingen kroppe ens.
Derfor har vi skabt vores Jeans i 77 forskellige størrelser, fra 3XS til 5XL og længde 26 til 38, mens vores Shorts og Capris kommer i 11 forskellige størrelser fra 3XS til 5XL.

Vi værner om kropsdiversitet, og tror på, at alle mennesker skal være komfortable i deres egen krop. Derfor er stoffet i vores produkter ekstra blødt, og ikke stift på samme måde som andre Jeans kan være. Følelsen af dem er af tidligere kunder beskrevet som at have et par joggingbukser på.

Historien om Perfect Jeans starter med vores egen frustration over, at hver gang vi selv skulle købe Jeans, så havde vi svært ved at finde nogle, som var ens i størrelserne hver gang.

Derfor satte vi os som mål, at skabe et par Jeans, som er den samme størrelse, lige meget hvilken farve og model, du køber.

Hos Perfect Jeans skaber vi produkter, hvor kerneværdien er, at produktet skal være rart at have på, uanset kropstype eller kropsform. Fra 3XS til 5XL og med længder fra 26 til 38, er vores mål er at fejre og understøtte kropsdiversitet og sikre, at alle føler sig komfortable og stilfulde. Vi er stolte af at have over 200.000 tilfredse kunder, der deler vores vision og oplever fordelene ved vores produkter hver dag.