Jeans til damer: Find de perfekte par jeans til din kropstype

Jeans til damer: Find de perfekte par jeans til din kropstype

Jeans til damer: Find de perfekte par jeans til din kropstype

Jeans er uden tvivl en af ​​de mest anvendte tøjgenstande til kvinder. De kan styles op eller ned, bæres året rundt, og de passer til enhver stil, men at finde det rigtige par jeans kan være en udfordring. Der er så mange forskellige stilarter og pasformer til rådighed, men hvilket par jeans passer til netop din kropstype? Vi har brugt over 13 måneder på at udvikle det perfekte par jeans, som passer til alle, uanset kropsform.

Jeans til en smal talje og brede hofter

Hvis du har en smal talje og brede hofter, kan det være en udfordring for dig at finde et par jeans, som ikke ender med at være for stramme på dine hofter, men stadig for løse i taljen. Alle med smal talje og brede hofter har prøvet at få et par jeans på, hvor taljen burde have været en størrelse mindre, men de passede på hoften. Når du skal vælge dine Perfect Jeans, skal du altid vælge din størrelse ud fra dit taljemål, som måles ved din navle. Derved sikrer du dig, at de passer perfekt i din talje. Vores jeans har så meget stretch, at de sagtens kan tilpasse sig efter en bred hofte, og du vil opleve, at de tilpasser sig og strækker sig efter din kropsform.

Jeans til en bred talje og tynde ben

Hvis du har en bred talje og tynde ben, kan det være svært at finde et par jeans, der både passer i taljen, og som sidder, som du ønsker dem på dine ben. Det er ikke noget problem med Perfect Jeans. Du kan vælge mellem 4 forskellige pasforme alt efter, hvordan du ønsker, at de skal sidde på din krop. Vi har både SkinnySlimRegular og Loose. Når du skal finde din størrelse, er det vigtigt, at du måler din talje ved navlen. Derved får du et par jeans, som ikke strammer i taljen og som sidder perfekt på dine ben. 

Jeans til en smal talje og tynde ben 

Hvis du har en smal talje og tynde ben, kan det være svært at finde et par jeans, som fremhæver din krop alle de rigtige steder. Vores skinny jeans er designet i  en tætsiddende pasform, der følger kroppens naturlige former, mens vores slim jeans er lidt løsere ved anklen, men stadig smalle i benene. Vores regular fit jeans har en klassisk pasform, der er løsere omkring lårene og anklen, mens vores loose fit jeans har en mere afslappet og løs pasform, som stadig sidder tæt ved talje og hoften. Når du skal finde din korrekte størrelse i Perfect Jeans, er det vigtigt, at du bruger vores størrelsesguide. Husk at mål din talje ved navlen, så du får den helt rette pasform til dig.

Jeans til en bred talje og fyldige ben

Alle kvinder fortjener et par jeans, som sidder behageligt og som fremhæver de kvindelige former. Vores jeans er designet til at passe til forskellige kropsformer og størrelser, og alle vores jeans styles kan bruges af kvinder med en bred talje og fyldige ben. Hvad end du er til vores helt løse model eller den helt tætsiddende, så kan du finde præcis din størrelse. Du kan kombinere helt op til 77 forskellige størrelser og 4 pasforme. Vores 360 graders stretchmateriale sørger for, at dine jeans føles behagelige, samtidig med at de komplimentere din naturlige kropsform.