Vaskeanvisninger til Perfect Jeans

Vaskeanvisninger Perfect Jeans

Vaskeanvisninger til Perfect Jeans

Vi ønsker, at du kan nyde dine Perfect Jeans i mange år fremover. Derfor har vi samlet nogle tips til, hvordan du bedst passer på jeres Perfect Jeans, så de holder farven og elasticiteten.

Brug ikke strygejern

Perfect Jeans er lavet af materialer, der kan ødelægges ved høje temperaturer. Derfor anbefaler vi, at du undgår at bruge strygejern på dine jeans. 

Vask dem på vrangen

Når du vasker jeres Perfect Jeans, er det vigtigt at vaske dem på vrangen. Dette hjælper med at beskytte farven og strukturen på jeres jeans. Hvis du vasker dem på retsiden, kan der opstå friktion mellem jeansene, som kan føre til slid og tab af farve.

Tørres ved lufttørring

Efter vask anbefaler vi at tørre jeres Perfect Jeans ved lufttørring. Undgå at tørre dem i tørretumbleren, da dette kan føre til krympning og ødelægge fibrene i dine jeans. Hæng dem op på en bøjle eller tørrestativ, og lad dem tørre ved stuetemperatur.

Brug ikke skyllemiddel

Skyllemiddel kan skade fibrene i dine Perfect Jeans og føre til tab af farve og elasticitet. Derfor anbefaler vi, at I undgår at bruge skyllemiddel, når du vasker dine jeans.

Vask dem ved max 30 grader

For at beskytte farven og elasticiteten på dine Perfect Jeans anbefaler vi, at du vasker dem ved maksimalt 30 grader. 

Vask dem i en tilstrækkeligt fyldt vaskemaskine

Når du vasker dine Perfect Jeans, er det vigtigt at sikre, at vaskemaskinen er tilstrækkeligt fyldt. Hvis vaskemaskinen ikke er fyldt nok, kan der opstå friktion mellem dine jeans, som kan føre til slid. Hvis du kun har få jeans at vaske, kan du tilføje nogle håndklæder eller andre bløde tekstiler for at fylde vaskemaskinen.

Brug ikke vaskemiddel som indeholder blegemiddel

Vaskemidler, der indeholder blegemiddel, kan skade farven og strukturen på jeres Perfect Jeans. Derfor anbefaler vi, at bruge vaskemiddel som indeholder mindst muligt blegemiddel. Vi har god erfaring med REMA 1000 flydende parfumefri kulørt.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvordan du passer bedst på dine jeans, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.