Hvilken pasform skal du vælge?

Hvilken pasform skal du vælge?

Hvilken pasform skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken pasform du skal vælge? Det kan også være et svært valg, som afhænger meget af præferencer og tidligere erfaring med jeans. Vi har lavet en beskrivelse af hver pasform, som vi håber kan hjælpe din beslutning på vej. Alle vores jeans er lavet af et ekstra strækbart materiale, så uanset hvilken pasform du vælger, vil du opleve at de kan strække sig og tilpasse sig din kropstype. Du skal blot sørge for at vælge din korrekte størrelse i vores størrelsesguide. 

Perfect Jeans - Skinny

Skinny jeans er perfekte til dem, der ønsker en tætsiddende pasform. De sidder helt stramt til benet helt ned til anklen. Selvom at de er helt tætsiddende, vil du stadig opleve god bevægelsesfrihed, da de er lavet af et strækbart materiale, der giver dig ekstra komfort, samtidig med at de holder deres tætsiddende pasform. Vores skinny pasform er den første pasform vi lancerede og er den dag i dag stadig vores bedst sælgende pasform. 

Perfect Jeans - Slim

Slim jeans har en smule mere løs pasform end skinny jeans, men stadig med en tætsiddende pasform ved lårene. De er designet til at blive lidt løsere fra knæet og ned, hvilket giver dig mulighed for at trække jeansene udover et f.eks. et par støvler. De er designet med høj talje og er lavet af et ekstra strækbart materiale, der giver bevægelsesfrihed og komfort. De er et populært valg blandt både mænd og kvinder.

Perfect Jeans - Regular

Regular jeans er den klassiske pasform og er perfekte til dem, der ønsker en almindelig og afslappet pasform. De har en lige pasform, der er hverken for tætsiddende eller for løs. Vores regular jeans er ligesom vores andre modeller lavet af et specielt ekstra strækbart stof, der gør dem behagelige at bruge hele dagen. 

Perfect Jeans - Loose 

Loose jeans er vores mest løstsiddende pasform, de er perfekte til dem, der ønsker en mere løs pasform. Selvom vores Loose jeans er løstsiddende i pasformen, så sidder de stadig tæt ved taljen og omkring hoften og bagdelen. De bliver gradvist løsere fra skridtet og ned mod anklen.