Jeans til damer: Jeans til korte og lange ben

Jeans til damer: Jeans til korte og lange ben

Jeans til damer: Jeans til korte og lange ben

Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af jeans til damer i forskellige længder. Vores sortiment inkluderer syv forskellige længder: 26, 28, 30, 32, 34, 36 og 38. Uanset din højde eller benlængde, kan du finde den perfekte pasform hos os. Vi tilbyder også et stort udvalg af størrelser, der inkluderer 3XS, 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL og 5XL. Uanset din størrelse kan du finde en komfortabel og stilfuld pasform i vores jeans. Om du er på udkig efter SkinnySlimRegular eller Loose jeans, kan du finde den rigtige længde og størrelse hos os.

Jeans til lange ben 

For kvinder med lange ben kan det ofte være en udfordring at finde jeans, der passer perfekt i længden. De fleste mærker har typisk standardlængder på deres jeans, som kan være for korte til kvinder med lange ben. Da vi skabte Perfect Jeans, var det med i en ambition om, at alle, uanset benlængde, skulle kunne passe vores jeans. Derfor var vi målsatte på, at vores jeans skulle produceres i 7 forskellige længder. Vores længste længde er L38, hvilket svarer til en skridtlængde på op til 96 cm. Vi har gennem tiden hjulpet mange kvinder med lange ben, som har haft problemer med at finde jeans i den rette længde. Er du i tvivl om, hvilken længde du skal bruge? Vi anbefaler altid, at du bruger vores størrelsesguide

Jeans til korte ben

For personer med korte ben kan det også være udfordrende at finde jeans, der passer perfekt. Standardlængder på jeans kan ofte være for lange, hvilket resulterer i, at buksebenene rører gulvet. Mange af vores kunder har førhen skulle lægge deres jeans op, efter de havde købt dem. Det problem oplever de ikke, når de køber Perfect Jeans. Vores korteste længde er L26, hvilket svarer til en skridtlængde på 62 cm. Alle vores jeans kan fås fra længde 26 til 38, så du skal blot beslutte, om du er mest til vores Skinny, Slim, Regular eller Loose pasform. Er du i tvivl om, hvilken længde du skal bruge? Vi anbefaler altid, at du bruger vores størrelsesguide.