Handelsbetingelser

1. GENERELT

1.1. PerfectJeans.dk er et websted, der drives af Perfect Jeans ApS (herefter benævnt "Perfect Jeans", "os" eller "vi"), et selskab registreret i Danmark under CVR-nummer 40587438 og har adresse på Abildvej 5A, 5700 Svendborg.

1.2. Vores momsnummer er DK40587438.

1.3. Perfect Jeans kan kontaktes med ethvert spørgsmål vedrørende disse Vilkår og betingelser og spørgsmål i forbindelse med ordrer og køb på følgende e-mail-adresse: support@perfectjeans.dk.

1.4. Disse vilkår og betingelser regulerer salgsvilkårene for alle ordrer foretaget af kunden (i det følgende benævnt "dig" eller "kunden") på domænet perfectjeans.dk, fra det øjeblik du bestiller en ordre til betaling og levering. Ved at bestille et produkt accepterer du at være juridisk bundet af disse handelsbetingelser. Sørg for at du har læst og forstået dem, før du bestiller. Kunden og Perfect Jeans benævnes i det følgende kollektivt benævnt "parterne".

1.5. Perfect Jeans forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Den nye version har ikke tilbagevirkende kraft, og parterne er kun bundet af de handelsbetingelser, som er online den dag, ordren er placeret.

1.6. I disse vilkår og betingelser har følgende udtryk følgende betydning:
a) "Hjemmesiden" betyder domænet www.perfectjeans.dk.
b) "Du" betyder den kunde, der bestiller en ordre.
c) “Kunde" eller “Kunden” betyder den person, der afgiver en ordre.
d) "Arbejdsdag": en dag, der hverken er (i) en lørdag eller søndag, eller (ii) en helligdag i kundens land.
e) "Bestil" betyder den ordre, som du har indsendt til webstedet for at købe varer fra os.
f) "Indhold" betyder alle tekster, grafik, videoer, billeder og alle andre oplysninger, der er offentliggjort på hjemmesiden.
g) "Tredjepartswebsteder": ethvert websted, der ikke er leveret af Perfect Jeans.
h) "Kontrakt" betyder den ordre, du har lagt for at bestille produkt(er) i overensstemmelse med disse handelsbetingelser.

 

2. KONKLUSION AF KONTRAKTEN

2.1. Ved at bestille en bestilling på webstedet tilbydes du at købe produkter, der er omfattet af disse handelsbetingelser.

2.2. Du skal være mindst 18 år og sørge for, at alle de oplysninger, du giver os, er korrekte. 

2.3. Parterne er enige om, at billederne af varerne til salg på hjemmesiden ikke har nogen kontraktlig værdi.

2.4. Perfect Jeans forbeholder sig ret til at nægte enhver købsforespørgsel foretaget af dig for legitime grunde, f.eks. Hvis vi ikke er i stand til at behandle din betaling eller hvis et produkt bliver udsolgt. Hvis din ordre er accepteret, informerer vi dig via e-mail, som beskrevet under bestemmelse 2.5. 

2.5. Hjemmesiden vil guide dig trin for trin i henhold til at færdiggøre dit køb og placere din ordre. Du vil få vist en oversigt med alle detaljerede oplysninger omkring din ordre, inden du foretager dit køb. Vi anbefaler på det kraftigste at kontrollere alle detaljer i din ordre, inden du gennemfører dit køb, da vi ikke kan garantere, at vi senere kan ændre dine oplysninger.

2.6. Du modtager en ordrebekræftelse på den registrerede email med alle detaljer på dit køb, når du har lagt en ordre på hjemmesiden. Denne email er kun en bekræftelse af din ordre og er ikke en købsaftale. En kontrakt mellem partnerne for køb af ordren vil blive oprettet, når din ordre er afsendt og har forladt vores lager.

2.7. Produkter er afhængige af tilgængelighed. Hvis en vare bliver udsolgt mellem det tidspunkt, hvor du bestiller en bestilling, og det tidspunkt, hvor vores lager behandler det, annullerer vi køb af det pågældende produkt, da det ikke længere er tilgængeligt. Hvis dette er tilfældet, meddeler vi dig om dette og udsteder en refusion.

2.8. Hvis vi af en eller anden grund ikke kan opfylde din ordre, får du en afbestillings-email. Hvis betalingen allerede er trukket tilbage for en sådan afbestillet ordre, refunderer vi det samme beløb ved hjælp af den samme metode, der bruges til at foretage betalingen. Hvis der af en eller anden grund er behov for alternative ordninger, vil Perfect Jeans kontakte dig.

 

3. PRIS OG BETALING

3.1. Priserne angivet på hjemmesiden gælder for alle ordrer foretaget via hjemmesiden. Alle priser er inklusive moms (hvis relevant). Leveringsomkostninger og eventuelle andre omkostninger, der måtte være gældende, opkræves desuden og vises tydeligt under checkout processen.

3.2. Perfect Jeans har ret til at ændre eller opdatere oplysninger til enhver tid uden nogen advarsel, herunder fejl med priser, billeder, detaljer og beskrivelser, der vises på hjemmesiden.

3.3. Hvis der er angivet en forkert information for ethvert produkt, du har købt, tøv da ikke med at kontakte vores kundeservice på de betingelser, der er fastsat i punkt 1.3 i disse handelsbetingelser.

3.4. Vi tilbyder forskellige former for betalingsmetoder. Du vil kunne finde alle betalingsmetoder til rådighed for dit land under checkout processen.

Bemærk venligst at vi ikke accepterer kontanter eller checks.

3.5. Alle betalinger er underlagt valideringskontrol og godkendelse fra den betalingsformidler, du har valgt. Hvis udbyderen nægter at, eller af en eller anden grund ikke tillader betaling, vil du derefter blive underrettet via email og/eller under forsøg af bestilling af ordren.

3.6. Hvis udbyderen nægter at, eller af en eller anden grund ikke tillader betaling, annulleres ordren, og du vil derefter blive underrettet via e-mail og/eller under forsøg af bestilling af ordren.

3.7. Lejlighedsvis kan vi tilbyde særlige tilbud og rabatter vedrørende visse produkter på hjemmesiden. Vilkår for brug i forbindelse med særlige tilbud eller rabat vil blive specificeret på udstedelsestidspunktet. Man kan bruge 1 rabatkode pr. køb. 

3.8. Vi forbeholder os ret til at trække sådanne særlige tilbud eller rabatter tilbage til enhver tid uden varsel.

3.9 Vær opmærksom på, at Perfect Jeans ikke er ansvarlig for eventuelle bank- eller overførselsgebyrer.

3.10 Der er 1 gratis ombytning pr. ordre. Herefter koster hver label 40 kr. Ønsker man pengene retur vil der blive fratrukket 35 kr for ens returlabel når pengene krediteres.

 

4. FORSENDELSE OG LEVERING

4.1. Forsendelsesomkostningerne vil blive opkrævet ud over købsprisen på dit produkt, som tydeligt vises, hvor det er relevant og inkluderet i afsnittet "Din total pris" ved kassen før du betaler.

4.2. Vi tilstræber at sende ordrer inden for en 1 arbejdsdag efter ordrebekræftelsen. Bemærk venligst, at forsendelsestiden kan tage længere tid på grund af højsæson, uventede begivenheder eller tilgængelighed af produktet.

4.3. Vi foretager en reservation på kortet, der bruges til køb, for at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at fuldføre transaktionen. Det produkt, du har købt, sendes ikke, før ordren er gennemført, og betalingen er reserveret.

4.4. Du modtager en forsendelsesbekræftelses-email, når din pakke er afsendt, hvilket angiver et skøn over leveringstidspunktet. Den lovede leveringstid starter fra det øjeblik du modtager din bekræftelses email.

4.5. Afhængigt af hvor du befinder dig, får du forskellige leveringsmuligheder. Leveringsgebyrets størrelse afhænger af leveringsalternativet du vælger at vælge. Du vil kunne finde alle de leveringsmetoder, der er tilgængelige for dit land under checkout processen.

4.6. Du skal give os en komplet og præcis leveringsadresse information, da vi ikke kan garantere, at vi vil kunne ændre det efter køb. Kunden er eneansvarlig for leveringsfejl på grund af manglende eller forkert information eller fejl på leveringsadressen.

4.7. Vores luftfartsselskaber vil gøre alt for at levere din ordre inden for den lovede leveringstid. Ikke desto mindre er forsinkelser undertiden uundgåelige. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du ikke har modtaget din pakke inden for den forventede leveringstid.

4.8. Vores transportører leverer ikke i weekender og helligdage.

4.9. Vælger kunden at få pakken leveret til sin privatadresse vil fragtfirmaet forsøge og levere pakken til privatadressen. Kan pakken ikke leveres vil pakken blive sendt videre til en pakkeshop eller postbutik nær kunden. 

4.10. Det er altid kundens eget ansvar at afhente sin pakke. Afhentes pakken ikke af kunden, indenfor 10 til 14 dage afhængig af pakkeshop eller postbutik, vil pakken blive sendt tilbage til Perfect Jeans. Kunden vil blive opkrævet et gebyr på 100 DKK såfremt pakken ikke afhentes henhold til den ekstra omkostning Perfect Jeans får hertil.

 

5. RET TIL TILBAGEHOLDELSE, RETUR OG TILBAGEBETALINGER

5.1. Du har 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at returnere kan dette gøres gennem returportalen på siden. Bemærk at du selv afholder omkostningen for at returnere din(e) vare(r) til os. Prisen for vores returlabel vil fremgå af returportalen. Prisen for returlablen vil blive fratrukket ved kreditering når vi behandler kundens returpakke. 

5.2. Retur accepteres forudsat at produktet er i sin oprindelige tilstand, uvaskede, uden lugt, uden dyrehår og at alle tags stadig er vedhæftet. Varerne skal fremstå som nye så vi kan sælge dem videre. Er varen ikke i ny stand vil du ikke miste din fortrydelsesret, men du må forvente at blive opkrævet for den mistede værdi. Er varen værdiløs efter brug, kan pengene ikke returneres.

5.3. Kunden er ansvarlig for at pakken kommer sikkert frem til Perfect Jeans adresse i henhold til punkt 1.1. Perfect Jeans afhenter ikke pakker i pakkeshops, postbutikker eller andre steder. Alle returneringer skal derfor leveres på Perfect Jeans adresse.

5.4. Så snart din returnering når vores lager og er blevet behandlet af os, udsteder vi en refusion eller ombytter din vare i henhold til kundens ønske. Returprocessen kan tage op til to (2) uger fra det øjeblik vi har modtaget din ordre tilbage. Perfect Jeans er i sin ret til at afvise en ombytning og lave en refusion på det tilbagesendte. Hvis du ønsker ombytning og varen ikke er på lager, udstedes et elektronisk tilgodebevis som bliver sendt til din email. Hvis du er indenfor returretten kan dette tilgodebevis annulleres ved at sende os skriftlig besked.

5.5. Når vi har behandlet din returnering, vil du modtage en kreditnota på email. Du modtager derefter din refusion inden for to (2) til fem (5) arbejdsdage. Vi refunderer det betalte beløb med hensyntagen til eventuelle rabatter. Hvis du har brugt en rabatkode eller et tilbud i forbindelse med dit køb og ordrens samlede værdi er mindre eller lig med værdien af rabatkoden, som et resultat af, at du efterfølgende har tilbagekaldt en del af din ordre, forbeholder vi os retten til at opkræve dig den oprindelige pris for de varer, du beholder eller for fragt såfremt bestilling ikke længere overholder betingelserne for rabatten.

5.6 Refusionen inkluderer ikke leveringsgebyrer, som du har betalt udover standardleveringen. Standardleveringen er altid den billigste leveringsmetode. Alle refusioner vil blive foretaget ved hjælp af samme betalingsmetode, som du brugte til at købe produktet. Hvis du betaler via faktura, kan din betalingsudbyder muligvis kontakte dig for at udbetale refusionen.

5.7. Bemærk venligst, at du kun kan returnere produkter købt på webstedet.

5.8. Bemærk at du vil blive opkrævet de omkostninger Perfect Jeans måtte have i forbindelse med en ombytning såfremt du vælger at returnere den ombyttede vare. Der er 1 gratis ombytning pr. ordre.

 

6. BEGRÆNSNING AF ANSVAR OG GARANTIER

6.1. Vi giver ingen garantier i forhold til denne hjemmeside eller de oplysninger, materialer, indhold, der stilles til rådighed. Vi garanterer ikke, at hjemmesiden vil være kontinuerligt tilgængeligt, eller oplysningerne på dette hjemmesiden er sande, ikke-vildledende eller præcise.

6.2. Eventuelle oplysninger og indhold på hjemmesiden må ikke fortolkes som Perfect Jeans, der giver råd af nogen art.

6.3. Du accepterer ikke at bruge nogen af vores produkter til kommercielle, forretningsmæssige eller videresalgsmæssige formål, og vi udelukker ansvar for tab af indtægter/overskud, tab af kontrakter, tab af forretninger, tab af mulighed eller tab af omdømme.

 

7. VAREMÆRKER

7.1. Varemærkerne, navne og logoer på hjemmesiden er registrerede og uregistrerede varemærker tilhørende Perfect Jeans. Forudgående skriftlig tilladelse fra Perfect Jeans er påkrævet for brug af ethvert varemærke, billede eller video fra hjemmesiden. Det er således strengt forbudt at kopiere, gengive, downloade, postere, overføre eller distribuere ethvert indhold, der kommer fra hjemmesiden, på nogen måde.

 

8. KLAGER

8.1. Vi tager alle klager meget alvorligt og forsøger at løse tvister, så snart de opstår. Kunder, der ønsker at klage, opfordres til at kontakte vores kundeserviceteam så hurtigt som muligt under de betingelser, der er fastsat i punkt 1.3 eller ved at bruge kontaktoplysningerne på webstedet (https://www.perfectjeans.dk/pages/kontakt)

 

9. PRIVATLIVSPOLITIK

9.1. Personoplysninger afgivet ved Perfect Jeans ApS videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
• forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

9.2. For at kunne videreudvikle og forbedre www.perfectjeans.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.
Personoplysningerne registreres hos Perfect Jeans ApS og opbevares i henhold til persondataloven, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Hos Perfect Jeans ApS, har du altid ret til at sende os dine
indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: support@perfectjeans.dk

 

10. KONFLIKT OVER HANDELSBETINGELSER

10.1. Hvis der er konflikt eller modstrid mellem bestemmelserne i disse handelsbetingelser og andre relevante vilkår og betingelser, politikker eller meddelelser, vil de øvrige relevante vilkår og betingelser, politikker eller meddelelser, der specifikt vedrører et bestemt afsnit i Perfect Jeans, ikke længere være gyldig.

 

11. OVERGÆNGELIGHED

11.1. Hvis nogen bestemmelse i disse vilkår og betingelser bliver uhensigtsmæssig eller ugyldig i enhver jurisdiktion, domstol eller myndighed, forbliver den resterende bestemmelse og alle øvrige bestemmelser fuldt ud gældende.

 

12. LOV OG DISPUTER

12.1. Disse vilkår og betingelser styres og fortolkes i overensstemmelse med dansk lov.

12.2. Kontrakter indgået via hjemmesiden samt enhver tvist, der opstår eller er i forbindelse hermed, er underlagt dansk lov. En mindelig løsning (gennem et ombudsmandssystem) skal overvejes inden eventuelle retsmidler. I tilfælde af, at denne løsning vil mislykkes, skal danske domstole have en ikke-eksklusiv jurisdiktion til at afklare eventuelle tvister, der følger af disse handelsbetingelser. Denne bestemmelse må ikke fratage de europæiske forbrugere deres nationale lovbestemte rettigheder.

12.3. I tilfælde af uoverensstemmelse eller krav i forbindelse med disse Betingelser vil vi overholde den danske forbrugerombudsmands vurdering eller den tilsvarende myndighed i det pågældende land.

Handelsbetingelserne er sidst opdateret d. 27. maj 2019.