Indkøber til Perfect Jeans i Svendborg

Har du mod på at starte et nyt kapitel og sætte gang i din indkøbskarriere? Er du en tal nørd, der kan levere resultater, og ønsker du at have stor indflydelse på, hvilke varer vi udvikler og køber ind?

Så har vi jobbet til dig!

Jobbet

Som indkøber hos Perfect Jeans kommer du ind i en virksomhed i kæmpe vækst. Du vil have ansvaret for at sikre, at vi har de rigtige varer på hylderne, og du vil være med lige fra produktudvikling til at lægge den endelige bestilling ved fabrikken. Du skal kunne tage ansvar, arbejde selvstændigt og være god til planlægning.

Hos Perfect Jeans vil du få et stort ansvar og vil have opgaver som:
• Produktudvikling
• Analyser og rapporter
• Optimering af varelageret
• Sikre, at vi har det rigtige på lager på det rigtige tidspunkt
• Udarbejde et årshjul og have tæt kontakt med vores marketing afdeling
• Have et tæt samarbejde med fabrikkerne og vores agenter

• Forhandling af priser, kvaliteter og levering

Dine kompetencer
Du er nutidens svar på Lars Larsen - vi søger en rigtig købmand med ben i næsen. Du er en dygtig forhandler med massere af gå på mod, som formår at holde hovedet koldt i pressede situationer.
Du har erfaring inden for indkøb og helst modebranchen. Du har en helt naturlig tilgang til tal og analyser og er på hjemmebane i Excel. Du er dygtig på engelsk i både skrift og tale. 
I Perfect Jeans er vi hver især nørder indenfor hvert vores felt, og vi forventer, du er det samme indenfor dit.

Teamet
Du vil arbejde i et professionelt og dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt, og hvor planerne hurtigt kan ændres. Tidligere har vores CEO Signe siddet med al vores indkøb, men grundet den vilde vækst er tiden ikke til det længere. Du vil derfor være den første på pinden og have et tæt samarbejde med både Signe og vores marketing afdeling til hverdag. I Perfect Jeans udvikler vi vores egne produkter, hvor du vil have fingeren på pulsen og være helt tæt på, hvor alt foregår. 

Vi tilbyder dig
Et stort ansvar, hvor du både vil være med til at bestemme, hvad der kommer på hylderne, men også sikre det er hjemme på det rigtige tidspunkt. Du vil få en spændende hverdag, hvor du vil arbejde selvstændigt og have masser af muligheder for at performe. Du vil have en individuelt aftalt løn og en række medarbejdergoder.
Hos Perfect Jeans er det vigtigt for os, at vi sammen skaber et godt arbejdsmiljø, hvor der er rart at være samt et miljø, der giver den enkelte medarbejder mulighed for indflydelse, deltagelse og udvikling. Hos os er der kort fra tanke til handling. 

Er det dig vi mangler?
Send din ansøgning og CV til Signe på job@perfectjeans.dk hurtigst muligt og senest d. 31. maj 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Arbejdsplads: Abildvej 5A, 5700 Svendborg
Ugentlige arbejdstimer: 37 timer
Ansøgningsfrist: Onsdag d. 31. maj 2023.
Tiltrædelse: Snarest muligt